12. lokakuuta 2024

NÄIN VOIT ALKAVAN FLUNSSAN KÄÄNNYTTÄÄ"OVELTA"

Ties monennenko kerran sain sen veijarin käännytettyä heti alkuunsa.Pari viikkoa sitten,eli 30.9 illalla iski flunssa oireet ärhäkän tuntuisesti,kurkku kipeä,oikea korva särki,viluinen olo.Pidän aina pienen varaston Sinkkiä ja C-vitamiinia tällaisia tilanteita varten. Kesän ja syksyn kuluessa koetan vastustuskykyäni kohentaa ravinnon,ulkoilun ja lisäravinteiden muodossa.Pari kertaa vuodessa se yrittää rantautua minuun, mutta taitaa olla 3 vuotta kun on onnistunut,ollessani lomamatkalla. Jaampa teille seuraajani vinkin.

Sinkkiä 2- 3 tbl,joko norm.vahvuus,tai vahvaTriple sinkki,jossa lisänä c-vitam.ja B6 vitam.Norm.1 tbl/p    C-vitamiinia 1000mg(norm annos 500 mg päivässä) Nämä siis heti ensioireiden ilmentyessä sen lisäksi mitä muita hyviä konsteja olet tottunut käyttämään. Jos sinulla on Kuusenkerkkäuutetta,tiputa sitä nieluun muutaman tunnin välein ja voitele kaulaan,rintaan sekä särkevään korvaankin voi tipan tipauttaa ja pumpulituppo suojaksi,näin minäkin tein

Huom,pöpön säikäyttämiseksi otetaan yliannostus,eli 3-4 kertainen ja jatkossa normaali annos,joka pakkausten mukana mainitaan,samoin flunssa aikoihin on hyvä käyttää kuureittain näitä tuotteita,mutta ei jatkuvasti,koska niiden teho laskee.Vesiliukoisina nämä tuotteet eivät kumuloidu elimistöön. 


Tässä viimeisessä taistossa yritin kyllä päästä Lääkäriin,lähinnä korvakivun vuoksi,epäilin tulehdusta ja kun muutakin asiaa olisi ollut,mutta eipä se onnistunut.Vuorokauden kuluttua olin täysin terveen oloinen. Lymfahoidon kyllä peruin,ettei mahdolliset pöpöt viliydy leviämään minussa tai etten tartuta muihin.