25. syyskuuta 2024

ONKO ONGELMIA ALARAAJOISSA(suonikohjut,lihassärky ym,pika apu voisi olla tässä)

 

Näin yksinkertaisesta laitteesta sain apua moniin jalkaongelmiini.Rullaan jalkapohjiani useamman kerran päivässä,lukiessani kirjaa,tai katsoessani telkkaria,eli ei vie välttämättä lisäaikaa.Apua on tullut nopeasti, saan nukkua yöni rauhassa,ei tarvitse herätä levottomien jalkojen vuoksi hieromaan ja voitelemaan,kuten aijemmin.

Minun tapauksessani on perus-syynä ääreisverenkierron,etenkin laskimoiden heikosta toiminnasta johtuvat ongelmat. Vuosien varrella se on ilmennyt suonikohjuina,turvotuksena särkyineen,ilmeisesti myös ihottumana ja jalkapojien hilseilynä.Niveleni ovat hyvässä kunnossa,ainoastaan pahimmillaan ollessa varpaiden pikkunivelet aristi ja särkyäkin oli.

Haluan kertoa tästä itsehoitolaitteesta,jos joku kanssakulkija,blokiani lukeva saisi itselleen tai kaverilleen apua.Laite näyttää olevan koivua,luonnonmateriaalia,jolla myös on oma vaikutuksensa, tuskin muovilla olisi yhtä hyvä teho.Ostin rullauslaitteen markkinoilta hetkeäkään empimättä,koska olin jo pitkään siitä haaveillut,hintakin oli vain alennuksessa 4e. Kiitos tekijälle,kiitos Koivulle,että tässäkin muodossa saan apua Koivusta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti