27. toukokuuta 2025
LUONNOSTA LÖYTYY RUOKAA
Salatti tänään syntyi lähes täysin luonnon yrteistä, vain kurkku ja paprika oli kaupasta. Ripaus kylmäpuristettua oliviöljyä, olipa mahtavaa. Pääruokana paistettu kirjolohi ja perunat sipulilla höystettynä. Olen koettanut huolehtia hyvän monipuolisen ruuan, ettei lisäravinteita tarvitseis nyt kesän aikana. Lounaaksi oli parsa/nokkoskeittoa. Tehdään kuten nokkoskeitto, mutta puolet parsaa. Kiehautan ne erikseen, koska parsa kestää keittää vähän pidempään. Nyt saa jo uutta nokkosta ja sitähän ei tarvitse ryöpätä kuin muutaman minutin 3-5 min.Sitten yhdistän ja suurustan maissenalla. Keitto on tuhtia tavaraa, pitää nälän poissa pitkään ja on ravitsemukseltaan huippua. Siitäpä nokkosen ystävät kokeilemaan.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti