24. maaliskuuta 2024

UUSIA ALUEVALTAUKSIA JA ENTISTEN KIRKASTAMISTA

N.1 Kuusenkerkkäuute näyttää olevan minun lisäkseni monen muun suosikki?! Tein hiljattain uuden havainnon sen erinomaisuudesta! Vasenta korvaani särki ja särky,arkuus levisi pienessä määrin rauhasiin korvan ympäristössä,aina kaulalle saakka. Laitoin yöksi tippoja pumpulin avulla korvakäytävään,sekä voitelin kyseiset alueet k-k tipoilla.yksi hoitokerta riitti.Luulen että kysymyksessä oli purentavirhe,koska olen joutunut pureskelemaan enempi vas,puolella,hammasongelmieni vuoksi? Toisaalta kipuilu oli tyypillinen korvakäytävän tulehduksessa? Luulempa että molempiin auttaa tämä suosikkini.Kroonistuvat purentavirheet tietenkin kuuluu hoitaa hammaslääkärillä kuntoon.

N.2 Herättelin unohduksissa olleita ihonhoito"reseptejä"henkiin,ainakin minun ihoni pitää niistä ja "juo"kuin pesusieni,eikä maksa paljoa. Laitan kuvia kasvovedestä ja kasvo-voiteesta,jos ei näy selvästi,voin laittaa muutamia sekoituksia tekstitettynä?!

N.3 Olen mielistynyt Bataattiin ja katsottuani guuklettamalla sen ravintopitoisuuksia,ihanan maun ja monipuolisuuden lisäksi,tykästyin entistä enemmän. Lempijuttuni on Bataattilohkot uunissa,nam,nam! Teen kuten perunasta,enkä edes kuori,pesen vain hyvin ja lohkon kolmiomaisiksi suikaleiksi n 2-2.5 sm maustaen yrtti ja pippurisekoituksella,Oliviöljyä päälle,siinä muutamia kertoja paiston aikana hämmennellen pannulla.Paisto keskiritilällä 175 asteessa n 30 min.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti