11. kesäkuuta 2015

VINKKEJÄ VATSAONGELMISTA KÄRSIVILLE

Olipa ongelmasi kova-laiskasti toimiva suoli,huono ruuansulatus,kipuja,turvotusta,ilmavaivoja tai välillä ripuliakin,apua saattaisi löytyä sen lisäksi mitä syöt,miten syöt?

Tässäpä muutama vinkki joka ei vaadi suuria muutoksia ruokavalioosi,siihen mitä ohjeita olet saanut ja mitkä olet hyväksi havainnut:

*varaa kiireetön aika ruokailuun

*pureskele runsaasti n.35 kertaa yhtä suupalaa,ruoka nestemäiseksi(tulee runsaasti sylkinestettä)

*älä käytä nestettä ruuan kanssa,vaan juo ruokailujen välillä mieluiten raikasta vettä runsaasti.

*syö 3 pääateriaa,ei liian raskaita runsaita,puolet kasvis-vihannes saralta. 2 tunnin lepo vatsalle,pieni ravitseva välipala kuten hedelmä,marjoja,piimä tai jugurtti,miel.maustamaton.

*pureskele esim.aterioitten välillä 3-4 kpl kuorellisia manteleita niin kauan että massa on lähes nestemäistä ennen kuin nielaiset vatsaan.Mantelin lisäksi runsas sylkineste on hoitava.Sanonta kuuluukin,ruuansulatus alkaa suussa,vatsassa ei ole hampaita.Juuri siksi runsas ruuan pureskelu ja lisäneste ruokailujen välillä.

*viimeisenä,vaan ei vähäisempänä aterian siunaaminen,sen voi tehdä hiljaa mielessään,katsoen ruokaa kiitollisin mielin ja nauttien jo sen väreistä.Päivän aikanahan tulisi olla mielellään kaikki värit edustettuna lautasellamme.tai ainakin viikon aikana.Jos vierastat ruuan siunaamista,voit sydämessäsi tunnistaa kiitollisuutta äiti-maalle ja auringolle!!
Varsinki he jotka ovat tutustuneet energia-ja värähtelytasoihin voivat yksinkertaisesti laittaa kätensä lautasen kahtapuolen ja sanoa mielessään 1-3x,kutsun tämän ruuan omaan värähtelytasooni sopivaksi ja näin terveyttäni tukevaksi,kiitos! Tästä menetelmästä sanotaan jopa niin että ruuasta eliminoituu pois meille sopimaton,kuten säilöntäaineet ja muut meille vieraat"myrkyt"ja kehomme ottaa sen täysipainoisen,meille välttämättömät ravinteet,mene ja tiedä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti