29. heinäkuuta 2016

KASVONAAMIOITA AURINGON RASITTAMALLE IHOLLE

Niin ihana kuin kesä ja aurinko onkin,voi se rasittaa kasvojen ihoa,tehden laikukkaaksi,punottavaksi.Tässäpä muutama vinkki kasvonaamioista jotka ovat helppoja toteuttaa.Tarvikkeet löytyy ruokakaapista ja lähi marketista,hinta halpa,mutta tulos ravitseva,rauhoittava,ihoa todella hoitava.

AVOKAADO HUNAJA NAAMIO:
Soseutettua avokaadoa n.1 rkl
Hunajaa 1-2 tl (mieluiten kotimaista juoksevaa tai notkeaa)
Sekoita hyvin,tahnamaiseksi massaksia,laita heti kasvoille,perusteellisen puhdistuksen jälkeen. Anna vaikuttaa 15min ja laita kurkkuviipaleet silmiä ja luomia virkistämään,hoitamaan siksi aikaa.

HUNAJA KANANMUNA NAAMIO:
Hunajaa 1-2 tl
Kananmunan keltuaista 2tl
Sekoita hyvin tasaiseksi massaksi ja toimi kuten edellä ja laita silmille Camomilla teepussit.Teepussit olet hauduttanut kuumassa vedessä muutaman minuti ja pitänyt jäähtymässä jääkaapissa tai pakkasessa.On todella virkistävä ja etenkin silmäpusseja supistava.

KURKKU,HUNAJA,AVOKAADO NAAMIO:
Kurkkua soseutettuna vajaa 1 rkl
Hunajaa 2 tl
Avokaadoa vajaa 1 rkl
Soseuta ja sekoita kaikki ainekset tasaiseksi massaksi ja toimi kuten edellä.Laita silmille kurkkuviipaleet tai camomilla pussit.

Huom.älä laita naamiota silmän ympäristölle.

Kun kasvinaamiosi on vaikuttanut 15min laita sopivan kuumassa vedessä kostutettu pyyhe(pellava tai puuvillafrotee)kasvoille hetkeksi ja pyyhi naamio pois.Tarvittaessa uusi ja sen jälkeen huuhtele viileällä vedellä ja taputtele kuivaksi,älä hankaa.

Voit keksiä itse lisää reseptejä, esim.manssikka,porkkana ym käy hyvin.Hunaja on se joka sitoo aineet ja ravitsee ihoa,sekä supistaa ihohuokosia,ryppyjä.

Illalla nukkumaan mennessä voit vain taputella tekemääsi ruusuvettä kasvoille. Jos ruusuvedestäsi tuli liian laimeaa kuten minulla,tipauta aromaattista ruusua sekaan. 100ml ruusuvettä 7 tippaa aroma ruusua sekoitettuna yhteen teelusikalliseen kirkasta alkoholia.Laita pulloon ja ravistele sekaisin.
Aromaattisista eteerisistä öljyistä voi tehdä kasvoveden,ihovoiteen itse.Kertokaapa jos kiinnostaa niin saatte ohjeita(etten tee turhaa työtä?)

Virkistävää syyskesää kasvoille ja koko ihmiselle; ailairene
ailairene.ph@hotmail.fi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti