29. lokakuuta 2018

VILJOJEN JA MAITOTUOTTEIDEN VASTIKKEET

Nyt olen saanut tietokoneeni toimimaan täällä Tenerifalla,joten pääsen blokkailemaan.Ensimäiseksi kerron lupaamiani tietoja vaihtoehdoista viljoille ja lehmänmaito tuotteille.Jotkut tutkimukset osoittaa että viljeltävät viljat sekä maitotuotteet ovat ihmisen biologialle historiassamme sen verran uusi asia,ettei kaikkien elimistö ole vielä valmis niitä käsittelemään.Mielenkiintoinen uutinen oli hiljattain myös se,että kannamme kehoissamme vasta-aineita 100v.takaa Espanjan taudin,silloisen Infulenssan tuotoksena.
Tässäpä vaihtoehtoja viljoillemme(vehnä,kaura,ruis,ohra,osalle myös alkuvilja,eli spelt)
*Täysjyvä riisi ja riisijauho
*Maissi,maissijauho
*Soija(saattaa olla geenimanipuloitu eikä niin suositeltava)
*Linssit,siemenet,kuten pellava,seesam,auringonkukka.Jotkut ovat herkkiä palkokasveille,papu,herne ym.jolloin linssikin voi olla kielletty.
*Leivonnassa voi käyttää jauhojen jatkeena kasvisraasteita,kuten porkkana.

Maitotuotteita korvaavia:
Cocosmaito-juusto-kerma,jugurtti, niitä kaikkia löytyy ja ovat hyviä,kohtuuhintaisia.
Soijasta löytyy samoin kaikkia noita,mutta en pidä yhtä suositeltavana.
Jos haluaa pitäytyä myös lisätystä sokerista kannattaa tutkia tarkkaan ja varsinkin keinomakeutus Acbarmaani(nimi ehkä väärin?)se on hermomyrkky,monissa maissa kielletty.

Noista tuotteista saa loihdittua leipoen ja ruuan valmistuksessa,sekä kattauksessa kaikkea,eikä tule puutostiloja.Tietenkin edellyttää monipuolista kasvis,kala,vihannes,hedelmä,marja,lihakin pari kertaa viikossa,mieluummin vaaleaa lihaa.Kananmunat ovat hyvä valkuainen,mikäli voit niitä käyttää.

Kuten aijemmin olen kertonut,moni on saanut vatsansa ja ihonsa kuntoon,samoin säryt ja reumaoireet hallintaan.Ravinnolla,yrteillä hoito tapahtuu sisältä ulospäin,eikä ulkoa sisällepäin.Se voi olla tukihoitona lääketieteen keinoille,tai itsenäisenä hoitona jos tilanteesi sen sallii,eli vaikeusasteesta   riippuen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti