9. helmikuuta 2021

LISÄÄ PUHTIA VASTUSTUSKYVYN PARANTAMISEEN

 On ollut unohduksissa idättäminen,jota paljon harrastin ollessani lähes täysin kasvis syöjä kalalla höystettynä.Tuolloin opiskelin ravintotietoutta ja sain tietää idätyksen saloja. Idätyksessä nousee monien vitamiinien ja entsyymien määrä moninkertaiseksi. Esimerkiksi palkokasvien,kuten linssit,mungpavut,B-ryhmän vitamiinit lisääntyvät huimasti. Samoin entsyymit jotka auttavat ruuan sulatuksessa ja imeytymisessä.

Nyt jos koskaan tarvitaan lisä PUHTIA joten hankin  ruokakaupasta Linssejä,papuja en vielä saanut,tulossa on. Ensimäinen satsi on jo syömäkelpoista,idut 5-10 milliä,jolloin jääkaappi säilötään. Sieltä on hyvä napsia välipalana ja laittaa salatin sekaan. Tehtailuun tarvitset puolesta yhteen litran lasipurkin,palan nailonsukkaa ja kumirenkaan.Puhdasta  vettä liotukseen ja päivittäin huuhteluun,kunnes idut n,5 milliä.

Aijemmin olen kertonut immuunipuolustuksen vahvistamiseen vaikuttavista tekiöistä ja tärkeydestä etenkin nyky tilanteessa. Halutessasi voit kurkata tästä blokista aiempia postauksia niin ravinnosta,kuin lisäravinteistakin. Idätys ohjeita löydät netistä ja voin myöhemmin lisätä tähänkin,kun saan kameran ja kuvansiirron toimimaan.

Nyt on sitten jo todettu viruksen tavallistakin nopeampi muuntautumiskyky,joten luottamus pelkästään rokotteeseen rapisee. 

Tässäpä kuva tämän hetken lisukkeista vahvistaakseni vastustuskykyäni. Uutena asiana nousi vielä REGULAT entsyymi näin korona aikana,yritän löytää sitä täältä Puertosta. Entsyymit nostaa energiatasoa,tukee aineenvaihduntaa ja auttaa iho ongelmissa sekä  limakalvoja.  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti