12. toukokuuta 2022

KYSELE,KUUNTELE KEHOSI VIESTEJÄ !!!

Näin se jälleen kävi,että kehoni ilmoitti,nyt tarttis tehdä jotain.Ilmoitus tuli pöhöttyneiden jalkojen ja virtsaamis häiriöiden kautta(ei tulehdus oireita)

Useinkin tällaisessa tilanteessa käyn keskusteluja kehoni kanssa,mitäs nyt on mennyt pieleen?Luotaan lähimenneisyyttä ruuan,juoman,liikunnan ja mielialankin saralta.Löytyi moniakin laiminlyöntejä,aivan   kuin kehoni olisi vastannut,Aila vastaan Aila systeemillä.Oireethan ovat niitä viestintuojia,joita meidän tulisi kuunnella,ei tukahduttaa oiretta,vaan pysähtyä kuuntelemaan ja tehdä mahdolliset korjaukset?

Löysin oitis useammankin tekijän joilla olen ehkä rasittanut munuaisiani ja sieltä kautta nestetasapainoa. Aloin tutkistella jalkapohjistani munuais-ja virtsarakkopistettä,sekä kyseisiä johtimia,meridiaaneja,kaikki arkoja,etenkin munuaiset ja rakko,kuin puukolla tökkäis. Aloin tehdä päivittäin vyöhyketerapiaa jalkapohjiini ja lymfaavaa hierontaa nilkkoihin .sääriin,taipeisiin.Ravinnon ja nesteiden laadun ja käytön suhteen oli tehtävä myös muutosta.Yrttipuolelta oli valittava munuaisia puhdistavia,toimintaansa tukevia tuotteita,kuten nokkonen,voikukka,koivunlehti teetä. Ruokaa nokkosista tein monella eri reseptillä.harmi että mahla jäi keräämättä,se olisi yksi parhaita tässä tilanteessa. Huom,näitä munuaisten toimintaa,nestettä poistavia yrttejä ei tule käyttää jatkuvasti,vaan n,2 viikon kuureina vaihdellen tuotetta ja pitäen välillä viikon tauko.

Pian alkoi vaikutus näkyä ja tuntua,nesteitä poistui,nukuin tavallistakin syvempää unta 8-9 tuntia(-vessa reissut 1-2 kertaa) yössä. Pian saa luonnosta tuoretta nokkosta,voikukkaa ja koivunsilmuja,hiirenkorvia teeksi ja salattiin,ne ovat mahtava apu tässä tilanteessa tukien munuaisten toimintaa ja poistaen nesteitä.

Tiedän kokemuksesta että Lääkäriltä olisin saanut reseptin nesteenpoistolääkitykseen,joka kyllä poistaa nestettä,mutta on enemmän oiretta,kuin perusongelmaa hoitava.Ensin on viisaampaa turvautua luontaiseen,kehon toimintoja tukevaan hoitamiseen ja vasta sen jälkeen tarpeen niin vaatiessa kemiallisiin lääkkeisiin siihen rinnalla.

Kaikilla on mahdollista etsiä ja löytää tukea ravitsemukseensa,yrttilääkintään kirjallisuudesta,alan asiantuntioilta,sekä hoitoja vyöhyketerapiaa,lumfaa,akupunktiota ja heillä on yleensä laajennettua tietämystä kokonaisvaltaisesta hoitautumisesta. Pyrin olemaan yhtenä tällaisena auttajana tämän plokini kautta ja minulle saa myös soittaa,oman tietämykseni jakamisen lisäksi tiedän monia hyviä hoitajia ja kanavia ympäri maata.(gooklettamalla löytyy lisää)

  

 

 

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti