19. toukokuuta 2022

LUONNON ANTIMIA RUAKSI TERVEUTTÄ TEKEMÄÄN

 

Tässäpä kevään ensimmäiset antimet luonnosta,heti ruaksi ja kylläpä maistui.Nokkoset muutaman minuutin ryöppäyksen jälkeen keitoksi ja kastikkeeksi. Vuohenputken lehtiä salattiin.Koivutkin ovat sopivasti hiirenkorvalla,laittaakseni salattiin ja teeksi. Sinisellä lautasella katajanmarjoja,nuo mustikan väriset ovat kypsiä,joita käytetään virtsatieinfektioissa hoitona ja kroonisissa tapauksissa ennaltaehkäisyyn.Apteekista niitä saa ja käyttöohje eli resepti mukaan.Korkeintaan 4 marjaa päivässä,koska ne ovat voimakkaita. Kerron myöhemmi terveysvaikutuksista lisää,noista kuvassa olevista mm,ssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti