21. elokuuta 2017

LISÄYS VIRTSATIEINFEKTIOIDEN- JA ELIMISTÖN HAPPAMUUDEN HOITOON

Tarkastin tämän blokin alkupuolen teksteistä Virtsatieinfektioiden hoito ja ennaltaehkäisy ohjeita,koska eräs lukija tiedusteli lisäohjeita ja täsmennystä.

Huomasin että virtsateitä ja munuaisia hoitavista tuotteista puuttuu ainakin kaksi tärkeää tuotetta,ne ovat Karpalot ja Kultapiisku.
Nyt on pian tulossa syksyinen sato Karpaloita,joten kannattaa kerätä itse,tai ostaa torilta,kaupasta. Karpaloita voi syödä vaikka jatkuvasti ½-1 dl päivässä ennaltaehkäisevänä,mikäli on taipumus virtsatieinfektioihin,tai tukihoitona,
hoitona sairauden aikana.

Kultapiiskua voi käyttää joko uutteena,tai teenä 2 viikon kuureina,samoin ennaltaehkäisynä tai hoitavana.Molempia löytyy rohdos-tai luontaiskaupoista,
voipa löytyä Apteekistakin.Hämmästyin aikoinaan kun Apteekista löytyi Katajanmarjaa oikein käyttöohjeen kanssa,hoitaessani luontaisesti itseäni pois toistuvista virtsatulehduksista.

Elimistön happamuutta ruokavaliolla hoidettaessa suositellaan emäsylijäämäseen ruokavalioon siirtymistä.Happo-tai emäsylijäämäinen tarkoittaa sitä,tuottaako nauttimamme ruoka palaessaan happoa vai emästä.Puu palaessaan muuttuu tuhkaksi ja se on emäksistä,sillä hoidetaan sekä hapanta multaa että hapanta ihmistä.Molempien hyvinvointi ja terveys on vaarassa jos on hapan. Asian puolesta intoilijat sanovatkin että happamen ihmisen näkee jo naamasta,ilmekkin on hapan.

Virtsatieinfektioiden taustallakin voi olla hapan elimistö,nesteen niukka käyttö ja rakon liian harva tyhjentyminen.Hapan virtsa seisoo pitkiä aikoja rakossa,antaen hyvän pohjan bakteeri kasvulle.

Kysymyksiin voin vastata myös sähköisesti:ailairene.ph@hotmail.fi

Tiedoksi myös että kirjaani "Eheytyminen",parantuminen on eheytymistä,saa minulta tilaamalla,postikuluineen a,25e suoraan 22e.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti