2. elokuuta 2021

TASAPAINON HAKUA SOLUTASOLLA!?

 Kylläpä luonto on mahtava opettaja. Olin juuri keräämässä syönti- mustikoita,säilöntään myöhemmin kunhan vesisateet on tehneet tehtävänsä ja mustikat paisuu mehukkaammiksi.

Tein mielenkiintoisen havainnon,osa on kuivunut varsineen kaikkineen. Nousi mieleeni jostain kirjasta,kuinka solumme on tarkoitettu toimimaan ja miten ne voivat toimia solukkoa uhkaavassa tilanteessa.Siinä väitettiin että ihmiskuntaa rasittavaa syöpää ei olisi,jos kehomme ja solukkomme toimisi kuten se on luotu ja tarkoitettu toimivaksi. Yritän tähän laittaa tekstiä tuosta kirjoituksesta.

Meille on annettu soluviisaus,jossa solut toimivat itsenäisesti ja yhdessä. Jos kehossa on tunkeilija,tai tappajasolumme ovat alkaneet tuhota terveitä solujamme (esim,syövässä) Terve keho ja solukko,jollaiseksi se on suunniteltu,hoitaa tilanteen,tehden vaadittaessa jopa soluitsemurhan,pelastaakseen terveet solut,   tasapainottaen tilanteen. Tämä on mahdollista jos elimistömme toimisi lähes 100% siitä,miten se on suunniteltu,nykyisellään soluviisautemme toimii ehkä n,30%

Katsellessani mustikkamaan"uhrautuneita"varsia,ajattelin,näinköhän luonnossa toimii se tasapainotus jonka me olemme osin menettäneet ja olisiko se mahdollista palauttaa? Jotkut uumoilevat että se olisi tulevaisuuden parantamista ja lääketiedettä. Mikään ei estä meitä jo nyt puhuttelemasta solujamme.Kun vaikka kipu iskee johonkin paikkaan(sehän on viestintuoja) voisimmeko kiittää tiedosta ja sanoa soluillemme siinä ympäristössä,viisaat soluni,hoitakaas tilanne kuntoon,tasapainoon,terveeksi.Kiitän viisasta kehoani ja teitä viisaat solut,kiitos,kiitos,kiitos. Olo ainakin helpottuu. Jos mielen taas valtaa pelko ja alamme tuskailla,sättiä,ladaten itsemme negatiivisuuteen,pahennamme tilannetta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti