23. syyskuuta 2021

TULEVAISUUDEN VISIOITA LUONTAISESSA ITSEHOIDOSSA JA LÄÄKETIETEESSÄ.

 Se mikä nykyisyydessä tuntuu utopialta,voi olla tulevaisuuden lääketiedettä.Olen joskus leikitellen sanonut;Kyllä se tiede ja lääketiede tulee sieltä perästä. Se mikä evoluutiomme nykyvaiheessa tuntuu länsimaisessa lääketieteessä mahdottomalta,voi olla huomisen totuus.Me tarkastelemme sekä omaa,että ihmiskunnan tulevaisuutta menneisyyden mahdollisuuksien rajoissa,niin myös parantamista ,sekä itsehoidon,että lääketieteen saralla.Elektroniikka ja kommunikointi ympäri maailmaa useammallakin laitteella on tullut mahdolliseksi,onko sitten ihmisen oma kehitys jymähtänyt paikoilleen?

Ihmisen biolokinen,henkinen ja intuitiivinen kehitys on jossain vaiheessa taantunut,nyt se on heräilemässä. Alkuperäiskansoilla sitä on jäljellä,meillä se on jäänyt teknisenkehityksen jalkoihin.Olisiko nyt tietoisuuden tason nostamisen,elvyttämisen vuoro? Siihen suuntaan ollaan menossa terveys/sairaus tutkimus ja hoito saralla. Psykosomatiikka on ollut tuttua jo pitkään,nyt aletaan pohtia yhä enemmän mikä laukaisi tämän ongelman,missä ehkä on ne alkusyyt? Mitä tulisi huomata ja muuttaa elämäntavoissa,      tottumuksissa,suhteessa itseen ja ympäristöön,toisiin ihmisiin jne. Samoin ajatuksemme,tunteemme ja uskomustemme merkitys terveyteemme.Ei kuitenkaan syyllistämällä itseä tai muita,vaan ottamalla käyttöön nuo sisäiset voimavarat ja mahdollisuudet siinä määrin kuin itsekullakin on mahdollista.

Olen jo kauan uumoillut,että tulevaisuudessa ihmisen hoito ja hoitautuminen on vähemmän ulkoa sisään päin ja enemmän sisältä ulospäin,niin myös lääketieteessä. So,herätellään soluviisautta ja sisäistä parantajaa,joka meissä on luontaisena.Monet luontaishoidot pohjautuu ja tähtää juuri tuohon näkemykseen ja myös lääketieteessä esim.kantasoluhoidot.

Tulevaisuudessa ja jo nyt,ihminen,niin parantaja kuin parannettava tulee kehittymään biolokisesti,intuitiivisesti ja henkisesti kohti korkeampaa tietoisuutta,joten kaikki on mahdollista!!!  Kenties viisaus ei olekkaan pelkästään aivoissa vaan soluissa ja solut lähettävät singnaaleja aivoille?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti