6. maaliskuuta 2022

JÄLLEEN OPETUSTA OMAN KEHONI KAUTTA

Olen aijemminkin havainnut ja myös kertonut blokeissani,kuinka käyn läpi jonkun terveydellisen ongelman oppiakseni ja auttaakseni muita.Tässäpä viimeinen sellainen.

Muutamia päiviä sitten alkoi selkäni kipeytyä vyötärön tienoolta.Olen koettanut venyttelemällä,joogaten  ja rentouttamalla hoitaa ja saada kuntoon,kuten ennenkin,mutta nyt vain pahenee.Tänä aamuna teki tiukkaa päästä ylös edes vuoteesta ja totesin levossa ongelman vain pahenevan.Eilinen hiihtely jäällä ja saunominen tuntui sitä vastoin tekevän hyvää.Miettiessäni tätä kuviota,minulle jysähti,onkohan vuoteeni sijainnilla merkitystä?Vaihdoin nääs nukkumapaikkaa hiljattain.Onko kysymys mangneettikentästä,tai vesisuonista? Pyytäen äiti-maata ja yläkerran apua heilurin kanssa tutkimiseen ja sieltähän ongelman ydin löytyi.Juurikin siinä kohden jossa vyötäröni lepää öisin,on mangneettikenttien risteymä.Katsoin edellisen nukkumapaikan energioita ja ne olivat puhtaat,ei haitallista säteilyä.

Olen täysin unohtanut nämä maasäteilyt ja mangneettikentät,vaikka aikoinaan sain eräältä varpumieheltä avun vastaavassa tilanteessa,muutettuamme omakotitaloon.Samalla tavalla vuoteeni sijaitsi m,k risteys-  alueella.Myöhemmin kävin Esko Jalkasen kurssilla,voidakseni auttaa ihmisiä tälläkin sektorilla,mutta varpu ei minulla toiminut.Joskus 2000v alkupuolella minut opastettiin heilurin käyttöön,tehdäkseni chakra-aura tutkimuksia ja hoitoja.Siitä pikkuhiljaa laajeni heilurin käyttö muuhunkin toimintaan.Kävin jopa muutamalle hoitoasiakkaalle katsomassa sopivaa nukkumapaikkaa,kun heillä oli käsittämättömiä esim.selkäkipuja jotka katosivat kesämökillä tai matkoilla,palaten kotiin tultua ja sieltähän ongelma löytyi,sängyn alta.

Ihminen on sähkömangneettinen olento ja maassa on mangneetti radat kuin verkkona planetan ympärillä,ei se sen kummempaa ole.Kaivon katsojat etsivät varvulla vesisuonia,se on sama asia. Muinoin kodissani käynyt varpumies poisti,tai siirsi säteilylinjaa,minä en sellaista osaa.Mietin nyt,ehkäpä sitä voisi hoitaa,kuten hoidan chakroja ja energiakenttää puhdistaen,avaten(tukkeumat),     ladaten puhtaalla energialla? Jos ja kun olemme yhtä äiti-maan kanssa,yhtä toinen toisemme kanssa,yhtä Jumalallisen kanssa,nämä alkaakin tuntua luonnolliselta.Aina kun alan tutkia heiluria apuna käyttäen,pyydän yhteyden Jumalalliseen valoon ja rakkauteen,alkulähteeseen,auttaakseni kyseistä ihmistä,tai asiaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti