27. maaliskuuta 2022

MIETTEITÄ METALLI-JA SÄHKÖISISTÄ HERKKYYKSISTÄ

 Olemme fyysisesti yksilöllisiä,toista sinua ei ole.Joku on herkkä monellekin aineelle,jopa aineettomuudelle,kuten toisen ihmisen ajatuksille ja energialle,kuten erityisherkät.Nuorempana sain sähköisiä iskuja sähkölaitteista,autonovista,jopa toisista ihmisistä.Nykyisin se on vähentynyt,mutta tilalle on noussut tietyt ruoka-aineet,metalliherkkyys ja maasäteilylle,josta hiljattain kerroin tässä blokissa.Luulempa että viimeksimainutulle olemme tietämättämme herkkiä kaikki ja he joilla sähkömangneettinen varaus on korkeampi,reakoivat voimakkaammin? Olette varmaan huomanneet,kuinka korat ja kissat etsii ja pyörii,nukkumapaikan ja levähdyspaikan löytääkseen.

Olen alkanut epäillä esimerkiksi rintaliivien metallisia tukikaaria ja superlonia kupeissä epäterveeksi osalle ihmisiä.Riisuessani niitä,sähköinen räiske tulee joskus ja hiljattain vasen rintani kipeytyi,jopa pahkan olin tuntevinani rinnan ja kainalon välillä.Heitettyäni liivit vek`, ongelma korjautui melko nopeasti,ei tarvinnu mennä mamokrafiaan. Olen tullut vähän skeptiseksi kotimme ja työpaikkamme sähköisyyden ja elektroniikan suhteen,ne voivat olla osalle ihmisiä suorastaan sairauksia aiheuttavia.    Ehkäpä tulevaisuudessa voidaan näitä mitata ja jos moista herkkyyttä havaitaan,voisi työntekiä saada itselleen sopivamman työympäristön.

Siihen saakka kun olemme epäilyjen ja epämääräisten oireilujen varassa,kannattaa välttää ylimääräistä elektroniikkaa,joka ei ole ihan välttämätöntä,kuten kaiken maailman mittarit. Joku aamu TV,ssä oli joukko ihmisiä keskustelemassa tuosta aiheesta.He kertoivat mitä kaikkia mittareita heillä on kotonakin,ranteessa, nilkassa,jopa laite joka mittaa paljonko ilmaa puhdistavat viherkasvit ovat työtään tehneet tänään.Täytyy sanoa että minä suorastaan järkytyin! Mihin kaikki luonnollisuus katoaa?Tällä menolla aistimme turtuu,sairaudet lisääntyy,etenkin heillä jotka ovat herkempiä.En halua pelotella,mutta käytetään tervettä järkeä ja näitä omia aistejamme,kun ne ovat meille annettu käytettäväksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti