22. huhtikuuta 2016

PIENI TÄYDENNYS LONKAN/POLVEN HOITOON (ym.säryt ja kolotukset)

Jutusta olin unohtanut kaksi parantumiseen vaikuttanutta tekijää.Johtuikohan siitä että välttelen pillereitä,vaikkapa vitamiinejakin,koetan nekin saada luonnosta mahdollisimman paljon.

Varsinkin hermo-ja lihassäryissä voi olla apua B-vitamiineista,kuten Neurobion forte,( B 1, 6 ja 12) aloitin siis syödä niitä.
Ulkomailta olen tuonut Traumeel voidetta ja se on tosi tehokas,nämä suomesta saatavat eivät ole mielestäni niin tehokkaita. Traumeel on homeopaattinen valmiste ja sitä saa ainakin Virosta ja Espanjasta.

Yksi ihmetippa,yrttivalmiste on SAMENTO Nutra Medix,sillä on talttunut Vyöruusu,siitä jälkisairautena jäänyt hermosärky sekä Fibromyalkin tässä minun tuttavapiirissä.Voit katsoa netistä tutkimustuloksia lisää. Sitäkään ei saa suomesta,paitsi välikäsien kautta kun tilaavat Ameriikasta. Tenerifalta Puerto De La Grutsista löysin luontaistuote kaupasta. Aikaisemmin suomeen on Samentoa tuonut Lääkäri Heimo Tiik,mutta hän ei ole enää kuviossa,vaan siirtynyt eläkkeellä ulkomaille.

Kannattaa kulkea silmät auki ulkomailla ja tuoda hyviksi turvallisiksi todettuja hoitovalmisteita joita ei toistaiseksi suomesta saa. Nettikauppaa lääkkeissä en suosittele,niistä voi olla enemmän haittaa kuin hyötyä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti