8. helmikuuta 2017

MUUTTUUKO TULEVAISUUDESSA HOIDOT ENEMMÄN ENERGIAPOHJAISIKSI?

Joskus oli mottonani;Tulevaisuutemme riippuu kyvystämme soveltaa luonnon viisaus yhteen tieteellisten saavutusten kanssa.

Nyt onkin alkanut tulla molemmilta tahoilta,luontaiselta,että tieteen puolelta tuon suuntaista tietoa,löytöjä.Olen lukenut monen alan tiedemiesten ja naisten tekstejä,joissa pidetään täysin mahdollisena,jopa tieteellisesti todistettuna rukouksen-ja kaukoparannuksen,ennalta näkemisen ym sen kaltaisen toimivuus.Niissä puhutaan energioista,värähtelyistä,korkeammista ja matalemmista tasoista,aivan samoin kuin energiahoitoja tekevät puhuvat.Tämä suuntaus edellyttää meiltä ihmisiltä enemmän myös omaa vastuuta terveydestämme ja aktiivisuutta itsehoidossa,kumppanuudessa lääkärin ja Luojamme kanssa.

Nyt täällä Tenerifan Puertossa olen tutustunut energisoituun veteen.Veden energisointia olen harrastanut itsekkin monia vuosia.Esimerkiksi täällä en käytä pullotettua vettä,vaan energisoin graanaveden ja olen pysynyt terveenä.Sen energiapitoisuus on paljon korkeampi,kuin pullotetun veden,mutta tänne rantautuneen veden energiapitoisuus ja värähtelytaso on monikymmen kertainen näihin muihin verrattuna.(Tutkimuksessa käytän apuna heiluria,sillä ja varvullahan vesisuonetkin katsotaan) Olen saanut täältä tuon ihmeveden siemenen ja sen avulla lisään päivittäisen juomaveden,käyttäen vain sitä juomavetenäni.

Vaikutuksista voin kertoa yöunien syvenemisen,energisyyden lisääntymisen,kihelmöintiä kehossa,etenkin suonikohjuisessa jalassani.Kun olen perusterve,ei mullistavia 3 viikon käytöstä,mutta olen lukenut vettä käyttävien facebokista huikeita paranemiskertomuksia.Aijon tuoda siemenvettä mukanani Suomeen,josta se kuulema on lähtöisinkin,saatteella ettei siitä saa tehdä kaupallista bisnestä,vaan jakaa ilmaiseksi sitä tarvitseville.
Henkilö joka on saanut tällaisen tehtävän,armolahjan,on saanut tietoa veden käytöstä,lisäämisestä,
vaikutuksesta ja mihin vaikutus perustuu.Sen mukaan veden molekyyleissä oleva energia sisältää myös informaation,viisauden,tietäen mihin hakeutua elimistössä ja ilmeisesti myös mielen puolella. Tulevaisuuden lääketiedehän on kulkemassa siihen suuntaan,esim.syöpähoidoissa.Biolääketiede ja homeopatiahan jo sisältää tämän tyyppisiä elementtejä.

Sain täällä kuulla myös kirjasta:Kuolemasta sain uuden elämän, Anita Morjani. Kirjan yksi tärkeä sanoma on,että tulevaisuudessa sairauksien hoidot ovat enemmän energiapohjaisia kuin medikaalisia.
Kirjoittaja on sairastanut vaikean syöpäsairauden,ollen jo verhon toisella puolen,josta hänet on palautettu kertomaan muummuassa näitä tulevaisuuden näkymiä.

Luulempa että maasta,vedestä ja auringosta löytyy tulevaisuudessa apua myös energiatalouteemme,kunhan olemme valmiit ja vastuulliset ottamaan sen vastaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti