17. heinäkuuta 2017

NYHTÖKAURA SPAGHETIN KERA

Niin se on että ruoka olkoon lääkkeesi ja siihen katekooriaan sopii nyhtökaura ja kasvikset! Tässä toinen kehittämäni resepti noista mainituista aineista.

NYHTÖKAURA SPAGHETIN KERA:
(n.4 hengelle)

250g nyhtökauraa(ginger tai tomato)
1 iso sipuli
2-3 valkosipulin kynttä
300-350g tomattikastiketta (esim.dolmio bolognese 100% natural)
tai vaihtoehtoisesti 3-4 suurta tomattia(kuori lähtee heposti kun laitat hetkeksi kiehuvaan veteen ja puserrat kuoren sormilla pois)
1 pienehkö keltainen paprika,yrttimausteita tuoreita tai kuivattuja.
Mustapippuria,mieluiten myllystä.

Spaghetti 200g(löytyy speltti,kokojyvä tai gluteeniton vaihtoehto)

-kuullota pilkotut sipulit öljyssä
-lisää joukkoon nyhtökaura ja anna paistua 3-5min käännellen lastalla
-sekoita mukaan tomattikastike.Jos käytät tuoreita tomatteja kastikkeeksi,muhita ne öljussä runsaan sipulisilpun kera pannulla ja lisää 1tl suolaa.
-lisää mustapippuri ja yrttimausteet.
-anna hautua n.5min

Keitä spaghetti ohjeen mukaan
Tarjoile juustoraasteen ja tuoreen basilikan kera.

Huom,jos sinulla on kuivattuja villivihannes sekoituksia murskattuna,käy ne erinomaisesti tällaisiin ruokiin annosten päälle ripoteltuna,herkullisuus ta terveysvaikutukset sen kuin lisääntyy.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti