22. heinäkuuta 2017

PARANEMISTA TUKEVA SAMENTO

Olen saanut lukuisia kyselyitä ihmetipoista nimeltä SAMENTO(kissankynsi sen yksi vaikuttava aine) jolla päihitin 3v.sitten oman vyöruusuni.Lääkärin määräämät lääkkeet veivät suoliston limakalvot siihen kuntoon että oli pakko lopettaa.(tutkimus tehtiin Keskussairaalassa) Ystäväni lähetti minulle Samentto tippoja ja vajaassa 2 viikossa oli vyöruusu sekä vatsani kunnossa,eikä jäänyt tyypillistä hermosärkyä kuten monelle jää.Hoitoalan kolleekalleni jäi tuo hermosärky,annoin hänelle Samentoa ja puolentoista viikon päästä hän soitti iloisena,nyt se on poissa.Hänen kanssaan olemme välittäneet monille tutuillemme eri ongelmiin ihmetippaa ja monet ovat saaneet avun.

Tutkimusten mukaan(esim USA,Englanti,Peru)on saatu hyviä tulokia monissa sairauksissa,esim:fibromyalkia,psoriasis,allergiat,astma,arthritis,parkinsos,borreliosis ja monet infektiot.(vyöruusuhan on viirusinfektio)
Lähinnä olemme välittäneet tietoa mistä kyseistä Samentoa saa,eli meillä on tieto henkilöstä joka tilaa ulkomailta ja välittää tarvitseville,ilman voiton tavoittelua. Alunperin Lääkäri Heimo Tiik on sen tuonut Suomeen ja nyt sitä voi saada joistakin Luontaistuote kaupoista ja esim Yliopiston Apteekista,kannattaa kysyä.

1 kommentti:

  1. YMPÄRISUUNNITELMA SINGLEILLE, SYRILLE JA HERPEILLE, Hv / Aids 5 vuotta sitten minulla oli syyliä, minua hoidettiin nesteellä, jota levitettiin syyliin, jotka jatkoivat kasvua ja leviämistä ... Seuraavat 2 lääkäriä tekivät laserleikkauksen niiden poistamiseksi. Vuosi leikkauksen jälkeen he kasvoivat takaisin lähelle paikkaa, missä ensimmäiset olivat, joten minulle lopulta kerrottiin, että se oli SHINGLE. Minulla on ollut se hyvin kauan, sain sen huijattavalta poikaystäväni kädeltä ja sain selville, että hän oli myös saanut tartunnan ja lopetin välisen suhteen. Syylät olivat niin hämmentyneitä, koska ne alkoivat levitä kaikkialle. Olen käsitellyt näitä asioita hyvin kauan. Viimeinen hoito, jonka otin, oli noin 2 vuotta sitten, ja hain luonnollista hoitoa Dr.JAMESin yrttilääkkeeltä, viikko hoidon levittämisen jälkeen kaikki syylät olivat poissa. Nyt on 2 vuotta ja muutama kuukausi, minulla ei ole yhtäkään syyliä tai mitään SHINGLE-oireita. wow "" se on hienoa, tohtori JAMES on vihdoin parantanut minut. Jokainen, joka asuu SHINGLESin kanssa, ottaa yhteyttä Dr.JAMESiin luonnollisiin hoitoihin. Tätä kasviperäistä lääkettä on helppo juoda ilman sivuvaikutuksia. Dr.James on parantanut sairauksia, kuten Parkinsonin tauti, skitsofrenia, keuhkosyöpä, rintasyöpä, kolo-peräsuolisyöpä, verisyöpä, eturauhassyöpä, epilepsia Dupuytrenin tauti, keliakia, Creutzfeldt – Jakobin tauti, aivojen amyloidiangiopatia, ataksia, niveltulehdus, Amyotrofinen lateraaliskleroosi, fibromyalgia, fluorokinolonimyrkyllisyys
    Oireyhtymä Fibrodysplasia Ossificans ProgresS skleroosi, kohtaukset, Alzheimerin tauti, lisämunuaiskuoren karsinooma Astma, allergiset sairaudet, Copd, glaukooma, kaihi, makulaarinen rappeuma, sydän- ja verisuonisairaudet, keuhkosairaudet. , Verenpainetauti, Lymen tauti, verisyöpä, aivosyöpä, rintasyöpä, keuhkosyöpä, munuaissyöpä, HIV / aids, herpesvirus, hepatiitti B, maksatulehdus, diabetes, fibroosi. Ota yhteyttä tohtori Jmaesiin, joka paransi minut sähköpostitse [drjamesherbalmix@gmail.com]. .

    VastaaPoista