Halutessasi saat lisätietoa esim.Lääkäri Olli Sovijärven luennoista,artikkeleista (löytyy netistä) Olen pitkään tiennyt olevani lektiini herkkä (kokeilemalla) nyt olen saanut varmuuden Ollin postauksista.
Jos haluaa varmistua onko geliatikko,kannattaa teettää tutkimukset.Moni piinaa itseään suotta kun huomaa että viljoista vatsa turpoaa ja tulee ilmasta pulleaksi.Rakasta kaurapuuroa marjojen kanssa aamiaiseksi ja vatsani tykkää siitä,mutta ei valkosesta pullasta ja rukiista,ohrasta.Olen kuullut että Suomessa lisätään glutenia jauhoihin leipoutumisen vuoksi.Ilmeisesti tehtäessä gluteenittomia jauhoja lisätään se normaali jauhoihin? Tämä epäily haräsi ulkomaan matkoillani,huomatessani että siellä kestän pieniä määriä jopa sitä valkosta sämpylää,mutta kotimaassa en.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti