12. helmikuuta 2019

IHOTTUMA PARANI LUONTAISIN MENETELMIN +VIRPIN TARINA

 TERVEILLÄ JALOILLA VOIN KULKEA RUOHIKOLLA PALJAIN VARPAIN JA KADULLA
sortseissa.Ylempi kuva on otettu nyt 20.2 ja alempi kuva vuosi sitten.Anteeksi huono laatu,jouduin siirtämään laitteelta toiselle saadakseni tähän tekstiin.
Tässäpä kuva jalkani ihottumaa joka kukki molemmissa jaloissa,vasen oli vielä pahempi.Ihotautien erikoislääkärillä oli tarjota vain Cortisoni voiteita,joka hillitsi hieman sitä valtavaa kutinaa,mutta ei parantanut.Löysin sattumalta (johdatusta)artikkelin jossa kerrottiin joillekin vilja-ja maitotuotteiden aiheuttavan iho-ongelman. (suurimmalla osalla suoliston limakalvolla) Päätin kokeilla,sillä seurauksella että viikossa alkoi ihottuma parantua.Olen aijemmin tässä blokissa kertonut muista tukihoidoista,kuten ruokasooda perusvoiteessa.Nykyisin en juuri muuta tarvitse kuin normaalin kosteuttavan ihovoiteen,ruokavalion lisäksi.Jos vähänkin lipsun,vaikkapa vierailulla,kutina nilkoissa alkaa.Haluan tämän kertoa toistamiseen kertoakseni jatkossa lähes ihmeparantumisesta vaikeasta sairaudesta,jossa pohjana on myös viljaton,maidoton ruokavalio.Olin eilen illalla häntä bokumentteineen kuuntelemassa.Lujatahto, ruokavalio,lisäravinteet ja liikunta voinnin mukaan (hän oli lähes liikuntakyvytön prosessin alussa,nyt hän lensi Suomesta luoksemme)

Kun tämä tomera nainen,Virpi Ukkonen alkoi puhua ja näyttää kuvin sairaushistoriaansa,seisoen edessämme lähes tunninn,ilman keppejä ja avustajaa,oli salissa hiiren hiljaista.5 vuotta sitten hänellä oli takanaan 14 leikkausta,valtava määrä särkylääkkeitä toinen toistaan vahvempia,kulki keppien kanssa,tarvitsi avustajan,työkyvytön,odottaen uusia leikkauksia ja pyörätuolia.Tuntuipa vahvasti johdatuksen maku,kun hänen elämäänsä tuli rakkaus ja hän päätti mennä vihille ilman keppejä.
Tavoitteen toteuttamiseksi hänet johdatettiin Medilifeen Fysioterapiaan ja vielä tietylle terapeutille,
joka sopi juuri hänelle.Tämä kuntoutus,fyysinen ja henkinen,ruokavalio ja lisäravinteet auttoivat hänet jaloilleen,lisää nivelleikkauksia ei tarvita,särkylääkkeitä 1 pilleri yöksi.Virpi on takaisin työelämässä ja toimii tarmokkaasti perustamassaan,Elämäsiliitto yhdistyksessä,vieden tätä"toivon-
sanomaa"eteenpäin. Ruokavalion kohdalla minua hätkäytti ensimäinen iso muutos,vilja ja maitotuotteet pois,kuten minullakin ihottumani hoidossa.Kerroinkin siitä keskustelun aikana.

Joku kysyi,miksiköhän meillä Suomalaisilla nykyisin on niin paljon nivelien sairautta,yhä nuorempana joudutaan turvautumaan tekoniveliin? Virpin mukaan yksi syy on että lihasta paras osa,
eli luut rustoineen ja hyytelöivine aineosineen heitetään pois,ennen ne käytettiin antamaan liemeen makua.Muistan lapsuudesta että näin todella tehtiin ja esim.lihahyytelö(alatoopi savolaisittain)oli suurta herkkua.Näitä äidin reseptejä käytin pitkään itsekkin.Tämän tiedon ja käsityksen mukaan juuri tuo hyytelöivä aine voitelee niveliä,nyt tuota korvaavaa ainetta nivelrikossa otetaan purkista,kuten Virpikin alkoi käyttää,samoin D3 vitamiinia yli Suomessa olevien suositusten,teettäen vuosittain lab. mittaukset.
Yksi yllättävä tieto on,että aina nivelrikon taustalla lymyää tulehdus joka ei näy norm.labra  kokeissa.Tuo piilevä varas on kuitenkin hoidettavissa luontaisin tuottein.

Saat halutessasi lisätietoa www.elamasiliitto.fi / elamasiliitto@gmail.com / Virpi Ukkonen
(Yhteistyössä Medilife www.medilife.fi)

Virpin motto: Asioilla on tapana järjestyä,mutta sen eteen on nähtävä vaivaa.
Lisäisin tuohon että on oltava luja tahto pohjalla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti