28. kesäkuuta 2020

KUULUMISIA ITSEHOITORINTAMALTA

Jatkona edelliseen,mitä oireen takana...?

Ilokseni voin kertoa että voin erittäin hyvin,Verenpaine normaali ja sydänoireet poissa.Kahden viikon siirtymäjakson(kemiallisista lääkkeistä homeopaattisiin) jälkeen olen käyttänyt vain homeopaattisia valmisteita Reckeweg tuotteita,R2 ja R79,täydentäen hivenaine-vitamiini lisillä. Kolmas ja tälläerää viimeinen Akupunktio on huomenna,jännä kuulla mitä munuaiseni kertovat? Jalkapohjastani munuaispisteestä(vyöhyketerapia) ei arkuus ja kohouma ole täysin hävinnyt?

Tämän lempeän hoidon tavoite on tukea kehon ja mielenkin omia tasapainottavia,parantavia toimintoja ikäänkuin sisältä päin ei vain ulkoisesti. Nyt se näyttää vielä olevan mahdollista,voi tulla sekin tilanne että tarvitaan sekä/että,molempia menetelmiä.Joka tapauksesta tukihoitoa lääketieteellisten menetelmien rinnalle tarvitaan,tämä on minun kokemus,sekä laajennettua lääketiedettä harjoittavien Lääkäreiden näkemys.

Muuten vielä tähän liittyen,Kilpirauhaskokeen tulokset olivat normaalin rajoissa,vähän alakantissa. Tuota epäilinkin,joten vaarana olisi Kilpirauhasen vajaatoiminta ja siihen lääkitys,jos olisin jatkanut kemiallisilla lääkkeillä lääkitsemistä?
Varoituksen sana vielä,kenenkään ei pidä lähteä puoskaroimaan omin päin,ammattiapua ja ohjausta tarvitaan vakavissa ilmentymissä.Minulla on hoitoalan pohjakoulutus ja laajennettua lääketiedettä omaava lääkäri tukena. Ennaltaehkäisy ja tukihoito luontaisrintamalta on OK,mutta siitäkin on hyvä kertoa hoitavalle Lääkärille.

Hyvää terveellistä kesää kaikille,muistakaa juoda raikasta vettä riittävästi ja oleilla luonnossa,ei liikaa auringossa.Annetaan luonnon tasapainottaa ja parantaa.Muistetaan sitä kiittää lahjasta ja näin lähettää Rakkautta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti