7. kesäkuuta 2020

OIRE ON VIESTI,MUTTA MITÄ SEN TAKANA ON?

Olen aijemmin tässä blokissani kertonut oireista viestintuojina,kuinka esim.kipu useinkin on viesti että jollain osa-alueella kehossa ei ole kaikki kunnossa.Samoin ihottuma,tai yllättäen kohonnut verenpaine voi olla viesti,ei vielä välttämättä sairaus,mutta siitä voi kehittyä sellainen ellemme tee mitään.Joskus hoitona riittää elämäntapojen muutos,joskus taas tarvitaan lääkitys,jokatapauksessa tulisi mennä ns.juurille tutkien mikä oireilun takana on?

Tuo teema nousi esiin itselläni kuukausi sitten,verenpaineeni hypähtäessä yli 200 ja lisäksi tuntemuksia rinnan alueella.Menin sairaalan päivystykseen ja pääsin 4 vrk sairaalaseurantaan ja lisätutkimuksiin.Sain lääkityksen sekä sydämelle,että verenpaineelle kuten asiaan kuuluu.Söin kiltisti lääkkeitä ohjeen mukaan,mutta kaipasin syvempää selvitystä mikä on alkusyy joka tämän laukaisi.Elämässäni on kaikki osaalueet kunnossa,olen ollut täysin terve,ei pelkoja edes koronasta,ikä ei voi olla ainoa tekijä,kenties osa sellainen?
Hiljaa mielessäni aloin epäillä munuaisten kuormitusta? Tukihoitona hakeuduin klassiseen Akupunktioon,jossa hoidon lisäksi kartoitetaan esim.sisäelinten kunto ja toimivuus.Sieltähän se paljastui yksi tekijä,munuaisteni heikko tilanne,energiavajaus,kuten ilmaisu kuuluu.Tuota olin itsekkin epäillyt,mutta en kertonut etukäteen Merjalle,joka on myös sairaanhoitaja.Toinen jota epäilen on kilpirauhaseen liittyvä(väsähtämis puuskat esim.aamiaisen jälkeen). Labrakoe otetaan tällä viikolla pyynnöstäni.

Kerron vähän taustatietoa epäilyilleni. Varhaislapsuudessani sairastin paljon  rankkojakin tauteja.35-40 vuotiaana olin infektio ja lääkekierteessä,kunnes vatsahaava minut herätti,ollen pelastukseni. Hakeuduin laajennettua lääketiedettä käyttävän Lääkärin hoitoon ja hän totesi että sairaushistoriani on aiheuttanut etenkin munuaiten+keuhkojen heikentymisen,sen lisäksi kehoni on lääkkeiden paljouden uuvuttama.Siitä se alkoi,elimistöni suursiivous ja lempeät hoidot holistisen näkemyksen mukaan.Tie oli pitkä,n.5 vuotta,töitä teki lääkäri ja minä,sekä viisas kehoni.Lisäksi tarvittiin henkinen herääminen ja kasvu. Näistäkin syistä tiesin epäillä munuaisten kuntoa ja toimintaa.Jatkan akupunktiota jossa mm.ssa munuaisia vahvistetaan.Mielenkiinnolla odotan,mikä on kilpirauhasen tilanne.Suunnitelmani on siirtyä asteittain Homeopaattisiin lääkkeisiin,jotka hoitavat kokonaisvaltaisesti.Lisäksi tarvittaessa tietyt hivenaineet ja vitamiinit,kuten mangneesium,E,D ja C-vitamiinit kuureittain,ei jatkuvasti,teho säiluyy paremmin.(omegan saan kalanmaksaöljyssä)

Tämän tarinan halusin kertoa,kannustaakseni lukijoita omalla kohdallaan miettimään mitä ehkä oireen takana piileskelee ja jos suinkin mahdollista tehdä se yhdessä hoitavien lääkäreiden kanssa,miksi jokin oire ilmenee,mikä on sen taustalla ja vielä senkin takana???Kyllä lääketiede(tämä klassinenkin)alkaa heräillä ottamaan esim.psyykkiset tekijät huomioon entistäkin enemmän.Kuulin hiljattain uudesta diaknoosista ystäväni kaverille sydämen pettäessä;särkynyt sydän oli diaknoosi.
Henkilö oli hoitanut syöpää sairastavaa miestään lähes 10v.kieltäen omat tarpeensa niin hoitojen kuin kaiken muunkin osalta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti