30. syyskuuta 2020

MITÄ VOIN TEHDÄ ITSENI JA PERHEENI HYVÄKSI CORONAN KESKELLÄ?

Pitääkö nostaa kädet ylös, piiloutua maskin taakse ja linnottautua neljän seinän sisälle,odottelemaan rokotetta ja epidemian ohimenoa,vai voisinko tehdä jotain muuta puolustuksekseni?Jostakin sivulta vilahtelee immuunipuolustuksen vahvistus,mutta viralliselta taholta ja tiedotusvälineistä ei siitä kuule.

Nyt on menossa vuodenaika jolloin meillä on mahdollista tankata luonnonantimilla vastustuskykymme kuntoon,eikä se maksa paljon kun jätämme vain makean ja roskaruuan pois,tilalle tuoretuotteet.Olen tässä blokissani kirjoittanut aijemmin immuunipuolustuksen kuntoon saattamisesta ja vielä täydellisempää tietoa löytyy netistä esim.Terveys Summitin sivuilta.

Luin hiljattain laajennettua näkemystä omaavien Lääkäreiden näkemyksiä epidemian olemuksesta ja sen voittamisesta.Jotkut olivat jopa sitä mieltä että nuorille ja keskiikäisille suhteellisen terveille ihmisille tämä virus ei ole juuri muita flunssia vaarallisempi,mutta riskiryhmiä tulee suojella.Oltiin jopa ehdottamassa luonnollista"rokotetta",eli sairastamalla saatava vastustuskyky,eli tulla sitä kautta immuuniksi covid 19 viirukselle.Todennäköisesti vastustuskykymme kasvaisi laajemmaltikin kausi-infektioille?Laitampa tähän luettelonomaisesti,mitä voimme itsekukin tehdä.

- Ravitsemuksella ja tarvittaessa lisäravinteilla vastustuskyky kuntoon

- Vältä pelkoa lietsovia uutislähteitä varsinkin iltaisin

- Pelon tilalle tervettä normaalia  elämää,pelko laskee immuunipuolustusta!!!

- Hygieniasta huolehtiminen(senhän tulisi kuulua normaalistikkin elämään,esim käsien pesu heti kotiin tullessa)

Jos tunnet flunssaoireita,ota heti 3 tbl Zinkkiä ja jatka normaali annostuksella 1 tbl päivässä.Myös on todettu Ecinaforsse suihkeiden tuhoava vaikutus virukseen,joten nieluun ja nenään suihkeita ohjeen mukaan heti jos oireita ilmenee. C ja D-vitamiini ennalta ehkäisynä lienevät ne tärkeimmät.  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti