30. lokakuuta 2020

VOISIMMEKO MINIMOIDA COVID 19 JÄLKISEURAUKSIA?

Mielestäni kyllä! Olen aijemmin kirjoittanut immuunipuolustuksen vahvistamisesta ja se on OK.Nyt on vaarana että heikennämme tätä hankkimaamme hyvääkin immuunipuolustusta.Ensimäisenä tulee pelon tuhoisa vaikutus,sehän aiheuttaa tressiä ja sitä kautta vastustuskykymme laskua.Tämähän on tieteellisestikkin todettu.

Seuraavana näkisin maskin tarpeettomankin käytön.Olen nähnyt lenkkipolullakin maskinaamaisija kulkijoita.Eilen melkein kauhistuin,kun parkkipaikalle ajoi nuorehko pariskunta,maskit napakasti naamalla,katsoen syyttävän näköisenä minua jalkakäytävällä kulkevaa maskitonta vanhusta.Mielestäni maskia tulisi käyttää vain joukkopaikoissa,jossa turvavälien pitäminen on vaikeaa.Seuraavassa perustelen miksi:

Maskin takana hengitämme sitä samaa"likaista"ilmaa,happiköyhää(keuhkosairauksia potevilta,kuten mieheni vapautetaan maskin käyttö)

Myös ne hyvät migrobit jotka ovat tärkeitä elimistömme toiminnalle estyy pääsemästä elimistöömme.Ennenkaikkea liikkuessamme luonnossa,luonnon terveysvaikutukset jäävät osittain saamatta.

Maskin takana olemme todella eristettynä toisistamme,hymyt,eleet,ilmeet ovat vajaat,jopa täysin poissa.

Ylimitoitettu eristäminen ihmisten kesken on henkisesti tuhoisaa,jopa sairastuttavaa,samoin heikkokuuloiset jotka osin lukevat huulilta,tuntevat jäävänsä ulkopuolisiksi.

Käyttäkäämme siis maskia harkiten,kun se on todella tarpeen ja pakollista.Näin selviämme pienemmin vaurioin fyysisesti ja henkisesti tästä maailmaa koettelevasta coronasta(joka sitäpaitsi saattaa laatuaan olla ylimitoitettu?)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti