14. huhtikuuta 2021

VINKKEJÄ ITSEHOITOON

 Jos sinulla on ongelmana kuiva,hilseilevä iho jaloissa,etenkin jalkapohjissa,kuten minulla,saattaisit saada apua Entsyymeistä,kuten REGULATENTSYYMI,se vilkastuttaa aineenvaihduntaa ja sitä kautta tukee ihonkin toimintaa normalisoivasti. Samalla myös energiataso nousee.

Näitä Entsyymejä ravitsemuksessa on etenkin raaoissa kasvikunnan tuotteissa.Yksi lääkäri neuvoikin että joka päivä tulisi syödä 3 kourallista raakoja kasviksia,(vihannekset,juurekset,hedelmät,marjat vaihdellen) normaalin,monipuolisen ravinnon lisäksi.Hänen viestinsä oli että silloin suolisto ja sen bakteerikanta pysyy hyvänä,samoin iho ja hiukset kun entsyymitaso pysyy vakiona ja kaiken huipuksi, se voi ehkäistä muistisairauksia.Mielenkiintoista että suolistosta ja etenkin paksusuolesta voidaan hoitaa päätä,aivoja.

Ravitsemukseni on kutakuinkin tuon laatuinen ja olen käyttänyt öljyjä sisäisesti ja ulkoisesti,mutta iho jalkapohjista pahimmillaan lähti kuin tuohi koivusta. Nyt olen käyttänyt tuota Regulatentsyymiä kaksi viikkoa ja jalkojen iho on todella paljon parempi.Iltaisin hieron kosteutta ja rasvaa sisältävillä voiteilla,senkin takia että jalkojeni verenkierto on heikohko,laskimoveri tuppaa jäämään jalkoihin,joka aiheuttaa ne levottomat jalat.

Olen todella tyytyväinen ja kiitollinen tuosta uudesta löydöstä,aijon juoda sitä 2-3 kk.tta (10mlx2) ja sitten pidän paussia,katsoen reakoiko iho. Muutenkin tulisi kehon toimintoja tukevissa ja lisäravinteissa pitää taukoa että teho säilyy. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti