11. maaliskuuta 2021

LISÄYSTÄ EDELLISEEN,(VIRUS VIESTINTUOJANA)

 Oletteko miettineet miksi tämä virus on ongelma etenkin keuhkoille ja miksi se on lähes yhtäaikaa alkanut koko maailmassa?

Olen aijemmin kertonut tässä blogissani miten yksilötasolla ilmenee tätä viestintää,eli oire on viesti,johon meidän tulisi reagoida,ennenkuin se äityy krooniseksi sairaudeksi. Kipu,uupumus,unettomuus,suoliston ongelmat,jokin niistä tai useampi,on se viestintuoja, jonka tulisi herättää pohtimaan,mistä on kysymys? Mitä voisin tehdä,ehkä elämäntapoja muuttamalla,ravinto,liikunta,ihmissuhteet,työn kuormittavuus jne. Ellemme kuuntele ja toteuta tarvittavia muutoksia,tulee järeämpiä muistutuksia,ei rankaisuna vaan paremminkin huolenpitoa. Nyt tämä virus on tullut meitä  muistuttamaan sekä yksilö, että koko ihmiskuntaa ja planettaamme koskevana

Keuhkot ovat se elin,jolla me hengiltämme sisään,ulos,sisään,ulos,ei yksistään ilmaa(jonka valitettavasti olemme turmelleet) vaan myös yhteyttä ympäristöön,toinen toisiimme,ykseyteen kaikkeuteen s.o. luojaamme. Tätä nyt joudumme vielä pahentamaan kätkeytymällä maskien taakse. Tämä ei saa olla ainoa ratkaisu,eikä myöskään rokotus, meidän tulee korjata elintapojamme tuhoavasta suojelevaan,korjaavaan säilyttävään. Minusta on kehittymässä kapinallinen! Katsellessani aamuisin päivähoitoon kiiruhtavia vanhempia käsipuolessa ja rattaissa 2-3 alle kouluikäistä lasta,kaikilla tiukasti maskit naamalla,(kuulema koko päivän) sydämeni itkee verta. On suuri vaara heidän saada hapen puutteesta ja hiilidioksiinista aivovauriota,koska heidän aivonsa ovat kesken kehityksen ja herkät. Mitä me aikuiset olemmekaan tehneet ja lisää tekemässä päättäjien johdolla. Toivottavasti Suomessa ei mennä maskipakkoon ainakaan lapsilla. Täällä Tenerifalla se nyt on näin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti