10. tammikuuta 2023

KOIVUNSILMU UUTE,TÄRKEÄ KUTEN KUUSENKERKKÄ.


 Valitettavasti ei koneeltani löytynyt parempaa koivunkuvaa täällä Tenerifalla,jossa ei koivuja kasva.Kuva on Joensuusta Kirkkokadulta viime syksynä,mutta aika rientää niin nopeasti että pian on Koivunsilmu-uutteen tekoaika,joten laitampa reseptin,sen tekoa varten ja kerron mihin sitä käytetään.Olette varmaan kuulleet kuinka iho-ongelmat lisääntyy,ihosyövän eli Melanomaa ja sen esiasteita myöten,sen torjunnassa-ja jatkohoidossa Koivunsilmu-uute on ehdottoman hyvä.Olen sen kokenut muutaman asiakkaani-ja nyt myös itseni kohdalla.

Syyskesällä nyt-22,alkoi otsassani oleva tumma ihomuutos "kukkimaan"ja siihen muodostui jo kasvua, känsämäistä rypelikköä.Harkitsin tietenkin näytteen ottoa siitä,mutta lääkärin aikaa ei kovin helposti saa,joten aloin oitis hoitamaan koivunsilmu-uutteella,jota minulla on aina jemmassa palovammoja. ja auringonpolttamia varten,niin perheessä kuin lähimäisiäkin varten.Sepä olikin tehokas,röpelikkö olkoi häviämään ja tumma läikkä pienenemään.Nyt voi sanoa että jäljellä on vain muisto,muistuttamassa,että tästä tulee kertoa muillekkin.Muutamalle nuorelle henkilölle olen antanut uutetta Melanooman hoidon jatkohoidoksi,ettei ongelma uusisi ja näin on heidän kohdallaan käynyt,jo yli 20 tervettä vuotta ihon suhteen. Joskus olen täälläkin kertonut ja antanut uutetta ihoansa kärventäneille tutuille. Viikko sitten poltin lievästi kättäni uunissa,heti uutetta hoitamaan palaneelle,ulkoisesti,ei sisäisesti.Isommat,aste2 kuuluu aina Lääkärin hoitoon.

K-S UUTTEEN VALMISTUS OHJE:
Koivunsilmut kerätään hieman ennen kuin ne ehtivät hiirenkorvalle,ollen pihkaisia,tahmeita.Tietenkin puhtailta alueilta,ei teitten varsilta ja maanomistajan lupa hallussa.Varaa esim.500ml puhdas pullo.

TÄYTÄ VARAAMASI PULLU JUURI KERÄÄMILLÄSI KOIVUNSILMUILLA
TÄYTÄ PULLO 38-40 % KIRKKAALLA VIINALLA,KUTEN TAPIO TAI VODKA,NIIN ETTÄ KERKÄT JUURI JA JUURI PEITTYVÄT ALKOHOLIIN,ravista pulloa ylösalaisin,tarkista nesteen riittävyys.
LAITA PULLO PYSTYASENNOSSA HÄMÄRÄÄN KOMEROON 3 kk.tta. voit sinä aikana muutamia kertoja heilauttaa pulloa ylösalaisin ja tarkistaa että kaikki silmut ovat nesteen peittämät.
SIIVILÖI UUTE ESIM, KAHVINSUODATTIMEN TAI SIDEHARSON LÄPI,tarvittaessa 2x. ja laita puhtaaseen pulloon,laittaen etiketin sisällöstä ja käyttötarkoitus (ulkoisesti) päivämäärä ja mielellään uutteen tekijän nimi.

Tästä äitiuutteesta voit ottaa pienempiin pulloihin,itse käytän pipettipulloja,niistä on helppo tipauttaa kämmenelle,tai suoraan tarvittavaan kohteeseen,steriliteetti säilyy.Myös näihin pikkupulloihin etiketit ehdottomasti. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti