19. marraskuuta 2022

KEHO TIETÄÄ,MUTTA KUUNTELENKO VIESTEJÄÄN?

Kolmas kerta toden sanoo,vakavan varoituksen antaa.Noin voisi jatkaa sanontaa minun tapauksessani. Vatsani ja terveyteni hälytti jo kolmannen kerran,missä viipyy syksyn puhdistuskuuri? Yksi flunssa yritys rantautua kehooni ja kaksi ripulikohtausta,jotka eivät olleet infektiota,eikä muutakaan sairaaloiseen vatsan kuntoon liittyvää,vain yksi perusteellinen tyhjennys ja homma hoitui sillä.Olen kauan harjoittanut kevät- ja syksypaastoja riisisipuli menetelmällä ja nyt on mennyt häseltäissä paaston siirtyessä tuonnemmaksi.   Keho muistaa,tietää,odottaa,muistuttaa tavalla tai toisella on vain kuunneltava. Mistä sokea tietää milloin on yö,milloin päivä ja miksi rytmimme menee sekaisin matkustaessamme päiväntasaajan toiselle puolen,   useita vuorokausia menee löytää uusi rytmi.Mystistä vai luonnollista kehon viisautta?

Tulin tänne rantakodille alottamaan paastoa. Täällä voin hemmotella vain itseäni ja ihana ensilumen peittämä luonto ympärilläni.Ympäristökin on kuin puhdistautunut,jaksaakseen pitkän talven horroksissa.

Paastoon liittyvät ohjeet löytyy tämän blokin v. 2015 blokkauksesta,riisi-sipuli paasto ja myös googlesta.  Kehon ja suoliston puhdistamisen lisäksi painotan paksusuolen puhdistusta ja sen  bakteerikannan tasapainoon saattamista.Monet tutkimukset viittaavat siihen suuntaan,että jopa muistisairauksille ovat alttiimpia he,joilla on suolistoongelmia,etenkin hyvät bakteerit vähissä,huonojen  jyllätessä aiheuttaen monia sairauksia.Ehkäpä nämä lisääntyvät ruokarajoitteetkin pohjautuvat osittain kyseiseen epätasapainoon? Tulipa jälleen mieleeni se lähes 50v,sitten lääkärin luentonsa loppusanat;    Sairaus,kuin sairaus,hoito tulisi aloittaa paksusuolesta. Noihin aikoihin aloittelin mehupaastoilla viritellä itseäni pois infektiokierteestä ja selkä-niskakivuista,rangan uhkaavasta rappeutumisesta,joten tartuin tuohon lausuumaan kuin hukkuva oljenkorteen.Se olikin minun kohdallani kuin tukkipuu,ei vain oljenkorsi.Olenhan nykyisin terve 88v. Tämä on ollut minun tieni,etsi sinä lukijani oma tiesi kuunnellen kehoasi ja sydäntäsi tässäkin asiassa.Jos kaipaat tämäntyylisiä vinkkejä,löytyy kirjastoista kirjaani,"Eheytyminen",parantuminen on eheytymistä. Pieni määrä kirjaa on vielä minulla,joten omaksi ostettavissa tilaten netissä; ailaporkkahelenius@gmail.com. Postikuluineen 25e,tilisiirto mukana.

Laitampa todistusaineistoksi nyt syksyllä otetun kuvan,sattui olemaan niin perhosen keveä olo,joten pyysin miestäni ottamaan tämän kuvan.En yleensä harrasta kuvieni postauksia,mutta nyt tuli houkutus. Itseni ompelema "perhospusero"ja tyttäreni lukioikäisenä kutoma hame päälläni.Iloa,valoa elämäänne Rakkaat lukijani💕🙏

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti