16. lokakuuta 2015

LUONTAISTA ITSEHOITOA SOLUTASOLLA

Huomaan että on kulunut tasan kuukaus viimeisestä kirjoituksestani tähän blokiin.Ehkäpä nyt päästäänkin asian ytimeen,eli hoitautumiseen solutasolla.

Nykyisin puhutaan paljon elämän asenteemme vaikutuksesta terveyteemme.Positiivisuudella terveyttä ylläpitävä vaikutus ja negatiivisuudella päinvastainen.Itsensä vähättely,syyllisyys,viha,kateus,kauna jne nakertaa terveyttä,kun taas rakkaus itseä ja muita kohtaan tukee sekä omaa että muiden hyvinvointia.Näiden asioiden kuntoon saattaminen on muun terveydenhoidon ohella erittäin tärkeä.Aloita siitä että hyväksyt itsesi just sellaisena kuin olet ja rakastat puutteistasi huolimatta.Tulet huomaamaan että sinun on helpompi hyväksyä,jopa rakastaa muita puutteellisia ihmisiä,ympäristöä,elämää!!!

Nyt aijon kuitenkin opastaa sisäistä itsehoitoa solutasolla.Voit lähettää rakastavaa huolenpitoa,energiaa soluillesi,voit puhutella solujasi,ne kuuntelevat sinua.Tämän hoidon voit tehdä istuen mukavassa asennossa,tai rentoutuen patjalla.Minimoi häiriötekijät,puhelin ym.Oletko valmiina matkalle?

VAIHE YKSI:

Silmät suljettuina aloita syvä rauhallinen hengitys,sisään,ulos,sisään,ulos. Sisään hengittäessä rintakehä hieman paisuu,uloshengitys rento,liukuva.

Keskitä sisäänhengitys sydämen,sydänchakran alueelle ja ala aistia kuinka uloshengityksessä virtaus tapahtuu rintakehäsi soluihin.Vähitellen alat nähdä kuinka solusi muutuvat pieniksi valopalloiksi.Vähitellen laajennat uloshengityksen myötä valopallo reviiriä kauemmas ja kauemmas sydämestä,aina sormen päitä ja varpaita myöden.Näet ja tunnet koko kehosi yhdeksi suureksi valopalloksi.

VAIHE KAKSI:

Jos sinulla on jokin ongelma alue kehossasi joka lähettää avun pyyntöjä esim.kipu singnaalin muodossa,olkoon se lihasten alueella,nivelessä tai sisäelimessä,voit alkaa hoitaa sitä.Lähetä uloshengityksellä energiaa siihen kipeään kohtaan,kuten lähetit edellä soluillesi.Nyt keskityt lähettämään valoenergiaa tuon alueen soluille.Koeta kuvitella putki tai rata rinnan alueelta siihen kipeään paikkaan ja lähettää aina uloshengityksen mukana parantavaa energiaa.Jos olet intuitiivinen,saatat nähdä tuon kipualueen tummana möykkynä ja kuinka se alkaa vähitellen vaalentua ja pienentyä.Jatka tätä vähintään kerran päivässä,ilta paras,niin saat nukuttua paremmin.

Seuraava vaihe on että alat nähdä sen alueen terveenä ja ettei se enää rajoita elämääsi.Tämä on tukihoitoa muille hoidoille,olkoot ne lääketieteellisiä tai vaihtoehtoisia.Pienempiä remppoja voi hoitaa näin itsehoitona,mutta lääkärin tutkimus on aina paikallaan ettei taustalla ole mitään vakavampaa.

Olen hoitanut itseltäni monia vaivoja edelläolevalla menetelmällä ja tiedän että se toimii.Kivut ovat viestin tuojia esim.kuonakertymistä,neste-ja verenkierron vajeesta,energian puutteesta,joten sen alueen ja koko kehonkin"ruokkiminen"on ihan looginen menetelmä ravinnon,liikunnan ja ulkoilun lisäksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti