20. elokuuta 2015

VOIKO OMAN PUOLUSTUSMEKANISMIN KÄYNNISTÄÄ / VAHVISTAA?

Olen kertonut blokissani "Ihmeitä tapahtuu",sairastumisestani Vyöruusuun ja ihmeellisestä johdatuksesta sen tiimoilta.Oikeat henkilöt soittaa oikeaan aikaan ennen sairastumista ja myös siinä vaiheessa kun kemialliset lääkkeet eivät sopineet ja sain luonnonlääkkeet pika,pikaa tilalle ja paranin. Ihmeitten ketju ei vielä päättynyt siihen,vaan oltuani lähes kuukauden terve ja energinen,alkoi uusi seikkailu elämän oppikoulussa.

Viikko sitten illalla tuli melko voimakas oireilu selkään mistä vyöruusu alkoi tasan 2 kk.tta sitten. Kipu,lihasarkuus ja selvä punoituskin.En kertonut miehelleni,tiesin hänen hätääntyvän ja menettävän yöunet.Hän vähän ihmetteli että menen jo klo 20 nukkumaan.Todellisuudessa menin pyytelemään yläkerran apua ja hoitelemaan itseäni.Asenteeni oli ollut että minulla on niin vahva immuunipuolustus etten sairastu uudestaan.(uusiminen on kuulemma aika yleistä) Kävin siis levolle rukoillen hartaasti apua.Ehkäpä rukoukseni auttoi ja toimi ihmeellisellä tavalla.Sain ikään kuin ohjeet hengittää energiaa,Jumalallista parantavaa voimaa.

Vaihe 1. Hengitä voimakkaasti sisään sydänkeskukseen ja uloshengityksessä lähetä enegia joka soluun sormenpäitä ja varpaita myöten.Tuntui että soluni muuttuivat vähitellen pieniksi valopalloiksi.

Vaihe 2.Sisään hengitys kuten edellä sydämeen(sydänchakra) uloshengitys suunnattava ongelma paikkaan,kipukohtaan selässä.Jatkoin tätä vaihetta 5-10 min ja tuntui kuin sydämestä olisi mennyt putki selkään juuri siihen mihin pitikin,(tosi täsmä hoitoa)

Nukahdin kiitollisin mielin rauhaisaan syvään uneen. Herätessäni kerran aamuyöstä,tuntemusta selässä oli edelleen,mutta parempi kylläkin.Kun sitten nousin aamulla pirteänä,energisenä,ilman kipua,olin melkosen varma,se on voitettu.Kerroin myöhemmin päivällä miehelleni nämä tapahtumat ja ihme parantumisen.Ihmeet ovat kuitenkin luonnollisia,eivätkä mystiikkaa.Tässä tapauksessa käynnistin oman puolustusmekanismini,tai paremminkin vahvistin sitä tuolla kuvaamallani menetelmällä.Se että sain ikään kuin ohjeet,tuli varmaan intuition ja korkeamman itsen välityksellä Jumalallisesta lähteestä.Korkeampi itse on se Jumalallinen osa tai siru meissä.Tämän fyysisen Ailan osuus oli kuunnella ja totella.

Voit käyttää menetelmää vapaasti itsehoidossa tai kuuntele millaisia ohjeita saat itse intuitiosi kautta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti