12. huhtikuuta 2015

HELPOTUSTA VUOTOHÄIRIÖIHIN JA VAIHDEVUOSIIN

Edellä kerrotut vinkit naisten vaivojen hoitoon ja tukihoitoon voivat auttaa kaikissa kuukautis ongelmissa ja vaihdevuosi vaivoissa. Lisä apua voidaan saada esim.E-vitamiinista,joko luonnollisena ravintona tai tabletteina.Itse käytin aikoinaan Vehnänalkiota hiutaleina ja vaihteeksi Vehnänalkio öljyä(ei molempia yhtä aikaa) Jos jätin käyttämättä,hikoilu palasi oitis ja muita oireita minulla ei juuri ollutkaan.
Ruokavalioon suositellaan lisättäväksi soija valmisteita,varsinkin jos jätät lihan poisMyöskin hirssiä suositellaan,se on monipuolinen ravitsemuksellisesti.Yrteistä Salvia hillitsee hikoilua,Poimulehti naisten yrtti,Mäkikuisma masennukseen,Ruusunjuuri ja Orapihlaja sydämelle.Kaikkia löytyy teeaineksina sekä tabletteina.Monet saavat apua myös Homeopatiasta.Mikäli olet Lääkärin tai Homeopaatin hoidossa,keskustele heidän kanssaan näistä tukihoidoista ettei tule päällekkäisyyttä tai vääriä yhdestelmiä hoitoaineiden välillä.

TIETOA E-VITAMIINISTA:

E-vitamiini hapettaa kudoksia ja vähentää hapen tarvetta.Se estää tyydyttämättömien rasvahappojen, sukupuolihormonien ja rasvaliukoisten vitamiinien tuhoutumista hapen vaikutuksesta.
Vitamiini on tehokas verisuonten laajentaja-parantaen verenkiertoa.Se on välttämätön sukupuolielinten terveydelle ja sitä on käytetty hyvin tuloksin lapsettomuuden,keskenmenojen sekä vaihdevuosi-ja kuukautisvaivojen ehkäisyyn ja hoitoon.Sitä on käytetty myös estämään sepelvaltimo sairauksia,keuhkoverisuonten tukoksia,halvauksia ja sydäntauteja.Parhaita lähteitä ravinnosta ovat; kokojyvä viljat,kylmäpuristetut kasviöljyt,kaali,vihreät kasvikset,hedelmät,rahka,pähkinät ja kananmunat.
Lähde,Lars Johansson; Vihreä keittiö

Niin kuin kaikessa,myös näissä asioissa on psyykkellä tärkeä rooli,liikummehan naisena olemisen herkimmillä alueilla. Esimerkiksi menopaussissa on asenteellamme suuri merkitys,suhtaudummeko ennakkoon pelolla vai positiivisuudella.Nainen voi kokea naiseuden ja elämän olevan lopussa tai ihanana vapauttajana ja uuden alkuna.Monelle on ollut apuna lapsen lapsien tulo sukuun.Eräs mummi kertoi hänelle erittyneen maitoa rinnoista hoivaillessaan ensimäisiä mummotettavia.Ehkäpä siinä biolookinen kello on ottanut kierroksia taaksepäin.Juuri tuo sisäisyyteemme rakennettu biolookinen kello aiheuttaa vanhenemisen,niin myös kk.tisten loppumisen.Se rytmittää yön ja päivän,(sokeakin tietää milloin on pimeää tai valoisaa)vuodenajat,hormooni-ja kuukautiskierrot jne.Siksipä juuri on tärkeää rytmissä eläminen luonnonmukaisuus ravinnossa,uni-valve rytmissä varsinkin silloin kun on ongelmia tällä naisen herkällä alueella.Yksi hyvin vaikuttava asia on,kannammeko sisällämme naisen häpeää,vai pyhää naiseutta!! Ehkä kerron siitä joskus enemmän,mikäli olette kiinnostuneita?

Antamani ohjeet eivät korvaa lääkärin tekemiä säännöllisiä gynekologisia tutkimuksia ja tarvittaessa lääketieteellisiä hoitoja. Nämä ovat tukihoitoja ja lievemmissä ongelmissa pärjäät ilman hormooni ym lääkityksiä. Lääkityksessä taas suositteleisin mieluummin laastaria kuin estrogeenia tabletteina,vaikkapa pienenkin syöpäriskin vuoksi. Voit kysyä lääkäriltäsi myös Melbrose vaihtoehtoa,sitä käyttää ja suosittaa esim Lääk.Helena Mäkelä joka on lempeiden hoitomuotojen kannalla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti