1. huhtikuuta 2015

UUDISTUNUT OLO PAASTON JÄLKEEN

Nytpä riisi-sipulipaasto on siirtymä vaiheessa ja pääsiäisenä voin syödä normaalisti.Vielä pari päivää kevyt aterioita,kasviskeitto ja huomenna linssikeitto ettei elimistö"järkyty"raskaammista aterioista.

Kerrompa millainen on oloni.
Mahtavan energinen,kaikki aistit,maku ja haju ennenkaikkea herkistyneet. Toivottavasti säilyvät,että
voin maistaa ja haistaa kevään tavallistakin herkemmin. Tuntuu kuin kerroksia olisi lähtenyt kaikkialta,kehosta ja mielenkin puolelta.Paino putosi 3½kg viidessä päivässä,tietysti nestettä suurin osa,mutta kuonaa ym haitallisia aineita mukana.

Paastoni sujui oikein hyvin,ei nälän tunnetta,lankeemuksia,paitsi kahvia piti ottaa hieman päivittäin
alkavaan pään jomotukseen.Yksi suuri anti onkin paastoissa itsensä hallinta,voittaa mielihalut.Se kohottaa itsetuntoa.Elimistö saa olla puolilevossa ja puhdistauduttaan pystyy ottamaan ravinnosta paremmin ne tärkeät vitamiinit,hivenaineet ym.Näin ollen vastustuskyky paranee.Paaston aikana on tärkeää myös liikunta,ulkoilu,jumppa kohtuudessa. Ne ovat minulle itsestään selviö lähes päivittäin, joten unohdin paastoohjelmassa niistä mainita.

Syksyllä uusiksi,vaikka vähän pidempään,että saan vastustuskykyä talven flunssien ennaltaehkäisyyn.

Aila toivottaa iloista PÄÄSIÄISTÄ!
ps.
Minulta on pyydetty tähän blokiin tietoa menopaussin luonnonmukaisesta hoidosta ja ravinto ohjeita,niistä lähiaikoina. Väliin haluaisin muutaman puhdistavan,ravitsevan keitto ja rieskareseptin jotka käy myös keliaatikoille

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti